Volg mij op: of

Meubelreparatie laten uitvoeren?

Is een van uw meubelen toe aan reparatie en wilt u graag dat dit zorgvuldig en op professionele wijze gebeurt? Dan bent u bij Marcel Sanders aan het juiste adres. Ik heb al meer dan 35 jaar ervaring in meubelreparatie en heb mensen door heel Nederland gelukkig gemaakt met het herstellen of op maat maken van keukens en andere meubels. Door deze ervaring en mijn klassieke opleiding tot meubelmaker is geen klus te moeilijk en is alles mogelijk. Bij een meubelreparatie zorg ik ervoor dat het meubelstuk onopvallend gerepareerd wordt en weer jarenlang mee kan.

Meubelreparatie en verzekering

Bij brandschade, waterschade, inbraakschade en verhuisschade kunt u bij mij terecht voor meubelreparatie. Als het een verzekeringskwestie betreft, dan is het verstandig om eerst een onafhankelijke expertise te laten verrichten. Dit onderzoek kan ik voor u verzorgen op locatie. Binnen 10 dagen na mijn bezoek ontvangt u een expertise-rapport in tweevoud. Eén voor de verzekeraar en een om zelf te houden zodat u op de hoogte bent en ter controle. Wanneer de verzekering vragen heeft over de meubelreparatie, kunt u bij mij terecht voor antwoord en verantwoording. Zo weet u zeker dat u na de reparatie niet voor onaangename verrassingen komt te staan en uw meubel op de correcte wijze wordt gerepareerd.

Professionele meubelrestauratie

Bij meubelrestauratie gaat het, in tegenstelling tot meubelreparatie, vaak om antieke meubels. Denk bijvoorbeeld aan een antieken eiken kabinet of staande secretaire. Bij een  restauratie is het voor mij belangrijk dat het karakter van het meubel intact blijft. Antieke meubels zijn vaak al jaren in de familie en worden doorgegeven, generatie op generatie. Zo’n meubel krijgt met de tijd ook veel emotionele waarde en u wilt natuurlijk het erfstuk doorgeven zoals het verkregen is. Het is daarom van belang om goed te oriënteren op de mogelijkheden.

Ik restaureer meubelen op ambachtelijke wijze met traditionele materialen. Door het herstellen van de constructie en de afwerking komt het oude karakter van het meubel weer tot zijn recht en pronkt het weer in volle glorie. Bij meubelrestauratie staat het bij mij voorop dat het uitsluitend op originele werkwijze gebeurt, zodat u zeker bent van toegevoegde waarde.

Meubels laten repareren of renoveren?

Heeft u een meubel dat aan reparatie of restauratie toe is? Laat er een ervaren meubelmaker naar kijken. Neem direct contact met mij op voor een vrijblijvende offerte!

Kunt u uw droommeubel nergens vinden?

Kies voor maatwerk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!