Volg mij op: of

"In een maatwerk keuken bepaalt de klant de wens, hierdoor komen leven en beleven dicht bij elkaar."

U heeft een specifieke wens, of u zoekt gewoon kwaliteit, anders dan het reguliere aanbod? Wellicht kan ik u van dienst zijn. Maatbeperkingen en concessies in uitvoeringen, ken ik niet!

Letterlijk “de klant bepaalt de wens”.

We inventariseren de wensen en de beschikbare ruimte. Hiermee ga ik aan de slag om in nauw overleg met de klant tot een sluitend ontwerp te komen. In principe is alles mogelijk, mits constructief verantwoord en duurzaam te bouwen.

De gebruikte materialen zijn uitsluitend van goede kwaliteit. Originele merkproducten, geconditioneerd hout en plaatmateriaal (géén spaanplaat).Dit geldt ook voor hang- en sluitwerk, kastinrichting en de standaard toegepaste volledig uittrekbare en gedempte lades.

Eventueel kan gewenste apparatuur worden geleverd, of kan ik de door-u-te-leveren apparatuur inbouwen. Ook dit gebeurt volledig in overleg.

Tot de mogelijkheden behoren onder andere: eikenhout (foutvrij of rustiek), mahonie, esdoorn, essen, beuken, iepen, noten (Amerikaans of Europees), kersen, yellow pine, maple, sugarmaple, roestvrijstaal, natuursteen/graniet. Wellicht heeft u liever een combinatie van bovengenoemde materialen. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Recent opgeleverde maatwerk keukens


 

Wij hebben jouw werkzaamheden als vakbekwaam, veelzijdig en zorgvuldig kunnen bestempelen. Je denkt mee met jouw klant en geeft ideeën aan. Verder kom je jouw afspraken altijd na. De prijs/kwaliteitverhouding is bijzonder goed. Je werkt met goed materiaal. Ook nadat de goederen zijn afgeleverd kun je altijd met vragen of voor advies bij jou terecht. Jouw werk is zeker aan te bevelen bij derden.

Dick en Ingrid, Utrecht

 

Kunt u uw droommeubel nergens vinden?

Kies voor maatwerk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!