Volg mij op: of

"In een maatwerk keuken bepaalt de klant de wens, hierdoor komen leven en beleven dicht bij elkaar."

Keukens

Wanneer u op zoek bent naar een keuken, dan merkt u al snel dat dit geen nieuwe radio of fiets is. Een keuken kunt u niet ‘testen’ en u kunt geen proefrit maken.

De keuken die u zoekt, is waarschijnlijk nergens te vinden, simpelweg vanwege het feit dat deze keuken nog niet bestaat.

Ik ontwerp een keuken speciaal voor u. Deze is dan volledig afgestemd op uw wensen, de ruimte, uw smaak en uw passie voor koken. Dit geeft u de zekerheid dat uw keuken en u een 100% match zullen worden!

Wanneer u mij benadert voor een nieuwe keuken, begin ik met luisteren. U wilt geen doorsnee keuken, maar iets bijzonders. Wat en hoe? Stel uw vragen, vertel uw wensen en ideeën. Ik neem daar graag de tijd voor!

De rationele, standaard, pure werkkeuken is niet meer van deze tijd. De waarde die wordt toegekend aan de tegenwoordige keuken neemt nog steeds toe! Inmiddels is de keuken na de woonkamer de tweede plek in huis! De voorheen puur functionele ruimte is al heel lang een extra woonruimte! Vaak met diverse mogelijkheden.  Er wordt gekookt, gegeten, gezellig bij elkaar gezeten of iets gevierd… bijna het hart van het huis.

Niet onbelangrijk is  dat, wanneer u denkt aan een nieuwe keuken in een bestaande woning, de aanwezige installatiepunten zoals gas, water, stroom en verlichting, opgenomen worden in het wensen- en ideeënpakket. Niet zelden kan ik deze reeds aanwezige punten herleiden of gebruiken in uw nieuwe keuken. Dit kan aanzienlijk schelen in de installatiekosten. Waar gewenst kunnen we ook, in overleg met u, een nieuw installatieplan maken en/of uw aanwezige installatie toetsen aan de wens en de voorschriften van deze tijd.

Zoals u misschien al heeft gelezen… niets is onmogelijk!! Zolang ik duurzaam en verantwoord kan bouwen, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Landelijk, klassiek, modern of een mix hiervan. Vertel mij uw wens, dan zal ik daar een passende oplossing voor bedenken.

Zoals u duidelijk mag zijn, maak ik alles in eigen werkplaats. Dus geen beperkingen in maatvoering, materiaal, afwerking en detaillering.

Foto reportage


Kunt u uw droommeubel nergens vinden?

Kies voor maatwerk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!