Volg mij op: of

"interieurbetimmering"

Met hout is zoveel meer te maken dan alleen meubels en keukens. Interieurbetimmering is voor iedereen die zijn houten interieur meer ‘eigen’ wil maken. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om het interieur van uw woning, het dashboard van uw auto, massieve schuifdeuren of interieurbouw op maat. Is de indeling van uw woning of pand naar wens, maar bent u nog op zoek naar de perfecte afwerking? Mijn interieurbetimmering kan net dat beetje extra zijn dat u zoekt!

Unieke uitstraling van uw interieur

Interieurbetimmering zorgt voor een unieke uitstraling van uw interieur. Het juiste hout kan precies die sfeer creëren waarnaar u op zoek bent. Ik maak interieurbetimmering, meubels en keukens in elke gewenste stijl, naar uw eigen unieke ontwerp. Door mijn jarenlange ervaring als meester meubelmaker kan ik u advies geven over het gebruik van verschillende houtsoorten en hun behandeling. Zo bent u ervan verzekerd dat uw interieurbetimmering er precies zo uit gaat zien zoals u dat voor ogen hebt!

Werkwijze voor interieurbetimmering

Ik maak uw interieurbetimmering op maat. Hierdoor bent u verzekerd van een uniek, ambachtelijk gemaakt stukje vakwerk. Niemand anders zal hetzelfde hebben als u. Bovendien zal de interieurbetimmering perfect passen bij de rest van uw interieur. Bent u benieuwd wat ik voor u zou kunnen maken? Bij interieurbetimmering kunt u denken aan:

  • kasten en kastwanden
  • het dashboard van uw auto
  • schuifdeuren
  • scheidingswanden
  • interieurbouw op maat
  • scheepsinterieur

Neem contact met mij op

Heeft u precies voor ogen hoe uw interieur eruit moet komen te zien? En kunt u niet wachten om dit op papier te zien? Neem dan contact met mij op. Samen met u bekijk ik uw ontwerp en maak ik vrijblijvend een schets en een offerte. Gaat u akkoord? Dan ga ik direct aan de slag met het maken van uw unieke interieurbetimmering!

Foto reportage


Kunt u uw droommeubel nergens vinden?

Kies voor maatwerk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!